22. May 2023
Perníkový koláč
Náročnsť: jednoduché
Príprava: 20 min
Tepelná úprav: 30 mins
Porcií 40
Ingrediencie
Na vrch:
Poleva:
1.)
zmiešame si zvlášť sypké suroviny a zvlášť tekuté...
2.)
tekuté postupne lejeme do sypkého a dobre premiešavame habarkou...kto chce môže si pridať aj pomleté orechy alebo hrozienka.
3.)
vznikne nám redšie cesto ktoré vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme cca 30 minút na 175 C..
4.)
.upečené necháme vychladnúť....po vychladnutí natrieme marhuľovým džemom a polejeme čokoládovou polevou
5.)
čoko.poleva: vodu v menšom hrnci dáme variť a na hrniec si položíme hlboký tanier do ktorého sme dali polámanú čokoládu, ceru a olej...na pare miešame a necháme celkom rozpustiť
Zanechať komentár
Follow Us Instragram






